Transportera friggebod lyfta spabad och använda glaslyftare

Behöver du transportera friggebod, lyfta tunga saker? Edins AB hjälper dig lyfta spabad och andra tunga lyft som kräver särskild kompetens. Vi är skickliga på att lyfta tungt glas med glaslyftare.

Ta gärna kontakt med oss på Edins AB! Vi har lyftkran i Stockholm, mobilkranar och kranbilar som krävs för att kunna transportera friggebod, lyfta spabad och lyfta känsliga saker som stora fönster och glasdörrar med hjälp av glaslyftare.

Få hjälp att transportera friggebod

Edins erbjuder personal och professionella maskinister som kan hjälpa dig att transportera friggebod, lyfta spabad och lyfta fönster med hjälp av glaslyftare. Har du ett projekt som involverar transport med tunga lyft och behöver få hjälp med kranbil eller mobilkran för att flytta och transportera friggebod, spabad eller lyfta glas med en glaslyftare?

Vi har ytterst kompetenta maskinförare och kranförare som klarar av det delikata arbetet med att hantera en kranbil för transport av friggebod, lyfta spabad och lyfta stora glas med en glaslyftare. Vårt företag har rätt utrustning för att hjälpa er med detta och när vi gör det, beräknar vi alltid tyngden på materialet, tar hänsyn till materialets hållbarhet och kan även manövrera och hantera maskinerna på rätt sätt. Detta har vi på Edins gjort många gånger och alltid med bästa tänkbara resultat.

Hjälp att lyfta spabad

Att lyfta ett spabad på egen hand är inte lätt. Ett spabad kan väga 250 kg och är oftast ganska känsligt att flytta. För att lyfta ett helt spabad krävs en säker hantering och det gäller att kunna hantera lyftkranen på rätt sätt så att inte spabadet tippar över åt något håll. Vi har de slags mobilkranar som kan ta sig fram mellan hus och som kan arbeta på trånga utrymmen. Anlita oss när det är dags att lyfta ert spabad. På så sätt vet du att inget går fel när du ska lyfta det. Vill ni det kan vi även transportera det åt er. Så ta kontakt och berätta vad ni behöver hjälp med så kommer vi ut och hjälper er med det!

Behöver du en glaslyftare?

Behöver du hjälp att flytta och lyfta stora fönster eller glasdörrar? Vi har rätt tillbehör för att kunna göra glaslyft som garanterar att glaset inte går sönder i samband med lyftet och som varsamt hanterar glaset, när det är både stort och tungt.

Dessa olika lyftkranar kan vi erbjuda med olika storlekar beroende på lyftuppdraget:

  • Mobilkranar – används för lyftkranar som är mobila och som kan ställas på mindre ytor men som samtidigt klarar alla slags lyft upp till 300 ton och kranbil upp till 110 tm.
  • Minikranar – behöver du en mindre lyftkran? Då kan vi erbjuda minikranar som kan hanteras på mindre ytor för mindre lyft. Den största minikranen klarar av 3,83 ton, och den minsta klarar av upp till 2,82 ton.
  • Kranbil – vi har kranbilar för att kunna transportera våra lyftkranar i Stockholm.
  • Mobila tornkranar – vi har tornkranar som går att flytta till ert byggprojekt där det krävs stora tornkranar.

Om Edins kranar

Edins kranar är ett företag som arbetar med lyftkran, kranbil, mobilkran och tornkran. Vi håller oss i framkant vad gäller den senaste utvecklingen inom branschen för mobilkran, lyftkran, kranbil och tornkran. Därför är vår målsättning att alltid kunna hjälpa den som behöver hjälp med alla slags tunga lyft.

Vårt företag har funnits ända sedan 1972 och har idag ett 50-tal anställda och arbetar ständigt för att förbättra företaget. Vi har tagit ISO 9001, 14001 och AFS 2001 och är med andra ord kvalitets- miljö- och arbetsmiljö-certifierade. Det är något som vi anser är viktigt, att allt vi gör ska ske med tanke på kvalitet och miljö.

För att garantera att vår personal får rätt vidareutbilda sig så är vi även medlemmar i branschorganisationen Svenska Mobilkranföreningen som är en sammanslutning av företag som erbjuder lyftuppdrag, äger mobilkran, kranbil och lyftkran etc.