Våra kranar

Vi erbjuder bredd när det gäller lyftet

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss, vi löser alla lyftuppdrag. Vi har kranar i storlekar från 30 ton upp till 300 ton samt kranbilar upp till 110 tm. Vår bredd av mobilkranar, kranbilar och mobila tornkranar samt god kännedom om vilka tillstånd som krävs, uppställning av kranar och containers gör att vi brukar säga att vi är innerstadsspecialister. Vi besöker dig gärna och hjälper till att besiktiga din arbetsplats.

Mobilkranar

Vi har mobilkranar allt från 2-axliga kranar på 30 tons lyftkapacitet till våra riktigt stora kranar med 6 axlar och 300 tons lyftkapacitet och en bomlängd på 80 m.

Kranbilar

Vi har kranbilar i många olika varianter och storlekar från 27 tm upp till 110 tm. Vi har garanterat den modell som behövs för alla lyft & transportuppdrag.

Mobila tornkranar

Genom att sätta tornkranen på hjul får man den perfekta kranen. Mobila tornkranar är konstruerade med rörligheten hos en klassisk mobilkran och fördelarna hos en tornkran. Vi har mobila tornkranar i storlekar från 75 ton upp till 110 ton.

Minikranar

Våra minikranar kan tillgodose behovet av kranar inom områden där vi normalt inte kommer åt med traditionella kranar.  

Truck/Hjullastare

Vi har hjullastare och truckar i varierande storlek upp till 16 ton lyftkapacitet.

Asset 1

För privatpersoner

Edins Kranar AB har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med att lyfta och utföra transporter i Stockholm med omnejd. Vi åtar oss att lyfta och transportera allt från bänkskivor, möbler och spabad till stora friggebodar, attefallshus samt villor.

Svårt att välja rätt kran? Använd vår krankalkylator

Planering & projektering

Vi hjälper er gärna med planering och projektering av lyftet! Allt från ide till slutförande. Vi utför platsbesök och transporter. Ansöker om transporttillstånd, uppställningstillstånd & TA-planer.