StartByggkranarBilburna kranarMobilkranarKranbilarminikranarTruck/HjullastareTillbehörBildgalleri
 
Körplåtar/Stockmattor/Tungavstängningar   Hyresvillkor   Om Edins   Kontakt  
LEDIGA JOBB – KRANBILSFÖRARE
Mercedes-Benz Arocs

Edins Kranar AB behöver tillskott till sitt team och söker kranförare till en Mercedes-Benz Arocs 66tm.

Vi är ett av Stockholms ledande företag inom lyftbranschen och tillhandahåller mobilkranar, kranbilar samt lyfttillbehör. Företaget startartade 1972 och vi är idag ca 55 anställda. Vårt kontor och verkstad ligger i Veddesta med depåer i Vårby och Uppsala. Vi har egen personal som sköter service av våra fordon vilket borgar för driftsäkra kranar i verksamheten.

Edins Kranar AB är både kvalitets- och miljö-certifierade: ISO 9001, ISO 14001. Vårt varumärke bygger på god service och vi söker därför en person som förstår att service är A och O för att kunna fortsätta vara det framgångsrika företaget vi är idag.

Vi söker nu dig som har minst C kort och krankort på över 18tm. Som person är du är flexibel, lösningsorienterad, punktlig, positiv & engagerad. Du har gärna erfarenhet från att köra kranbil.

Gällande Kranbilen så är det en Mercedes Arocs 66 tm är med en kapacitet som överträffar det mesta. Den är åttahjulsdriven (8×8) med 66 tonmeters kran från Fassi och ett 6 meter långt flak som får lasta ca 8 ton. Kranen kan lyfta 3.400 kg 23 meter upp eller 2.500 kg 18 meter ut. Med en personkorg kan man utföra arbeten på 36 meters höjd!

Lön enligt kollektivavtal. Kontakta oss redan idag!

E-posta din ansökan till: ingrid.wahlander@edinskranar.se

Kontaktperson:
Ingrid Wåhlander
Telefon: 010-498 50 92

Edins Kranar AB
Äggelundavägen 5
175 62 Järfälla

Mer info om kranbilen hittar ni på:
https://nyheter.mercedes-benz.se/2017/10/31/attahjulsdrift-och-megakran-pa-edins-mercedes-arocs/

Följ oss gärna på sociala medier!

 

 


Stor kompetens och mångårig erfarenhet
Våra maskinister har stor kompetens och mångårig erfarenhet. Inget arbete kan vara på fel tidpunkt, vi är verksamma hela dygnet.


BYGGFOLIO

Se våra senaste projekt på Byggfolio.
  www.byggfolio.se