Vi söker kranbilsförare

2022-05-17

Vi söker kranbilsförare till ett stimulerade, omväxlande och fritt jobb. Hos oss är ingen dag den andra lik. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är distribution av olika sorters tungt material samt manövrera och styra kran och lyftanordningar.  I arbetet ingår lastning, montering och lossning, enklare dokumentation och fordonsunderhåll som tvätt av bil och byte av lampor. Du utgår från vår anläggning i Veddesta där vi även har en egen verkstad där vi utför mindre reparationer, tvätt och underhåll.

Varje dag bjuder på nya utmaningar där du får jobba självständigt med kranbilen som verktyg för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Kompetensprofil:

Vi söker dig med minst 1 – 2 års erfarenhet av liknande körningar. Du måste ha C-kort och YKB för att vara aktuell för tjänsten. För att klara av rollen krävs att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi jobbar i hela Stockholmsområdet så har du god lokalkännedom är det ett plus. Övertid förekommer periodvis

Personliga egenskaper:

Då du kommer att ha kontakt och samarbete med många olika människor är ett vänligt bemötande med hög servicenivå A och O. Du behöver ha ett naturligt säkerhetstänk i ditt arbetssätt. Du är noggrann, ansvarsfull och tar väl hand om såväl fordon som kran. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vad erbjuder vi:

Edins AB är ett välmående och entreprenörsinriktat företag med god stämning. Vi strävar efter en familjär och öppen stämning där alla känner alla i organisationen. På Edins värdesätter vi våra medarbetare och prioriterar personalens välbefinnande. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, trevliga sammankomster samt goda utvecklingsmöjligheter. Taket är högt, beslutsvägarna korta och för oss är ingenting omöjligt.  Vi är idag ca 50 engagerade medarbetare.

Varmt välkommen att mejla din ansökan till: jobb@edinskranar.se